Maskinprogram ▼

Troland Bukkemaskiner

Velkommen til Troland Bukkemaskiner.  Her finder du bukkemaskiner (især til rør) og beslægtede maskiner til bearbejdning af rør.

Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør.

Vi forhandler også bukkemaskiner til plader og profiler, dvs. kantbukkere, kantpresser, pladevalser og pladesakse foruden profilvalser, profilsakse samt.......


Vi forhandler både fabriksnye maskiner fra førende vesteuropæiske producenter og brugte maskiner, dels fra eget lager, dels fra vores store kontaktnet i ind- og udland.


Med fokus på kundens behov prøver vi at skaffe den rigtige maskine til opgaven til den bedste pris, frem for blot at finde noget fra eget lager. Tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få og erfaringen viser, at "glæden over den rette kvalitet holder længere end glæden over den lave pris".


Fuldaut. CNC-Rørbukke-maskiner med dorn


Her præsenteres hele programmer af fuldautomatiske cnc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris. 


Afgrate- & slibemaskiner til rør & profiler


Her præsenteres en række effektive afgrate- & slibemaskiner, som hver især har sine fordele og ikke fås i bedre kvalitet. Her er afgratemaskiner med børster, som afgrate røret ud- og indvendig samtidig og små kompakte afgratemaskiner med knive samt slibemaskiber til hele røroverfladen.  

 

Semi-aut. NC-Rørbukke-maskiner med dorn


Her præsenteres hele programmer af semi-automatiske nc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris.

 

Valser til profiler og plader


Her præsenteres både profilvalser og rørvalser i næsten alle typer, størrelser og automatiserings-grader.  Profilvalser med træk på 2 eller 3 ruller, med manuel eller hydraulisk indstilling samt evt. cnc-styring. Pladevalser fås med 3 eller 4 ruller, pyramide-opstilling eller asymmetrisk opstilling og forskellig former for styring - også cnc-styring.

 

Programmérbare rør-bukkemaskiner uden dorn


Her præsenteres programmer af programmérbare rørbukkemaskiner uden dorn fra spanske INECO. Det er maskiner hvor funktion og holdbarhed er sat over lav pris.

 

Hydr. presser til omformning af emner og ender


Her præsenteres hydrauliske horisontalpresser til mange typer bearbejdning af forskellige emner, presser til omformning af rørender, presser til montering af skæreringe m.m. 


Kontaktoplysninger:


Adresse: Højvangsvej 13, DK-4000 Roskilde

Email: nt@troland.dk

Tlf.: +45 74 42 41 48

WAT No: DK12909748

© Copyright. All Rights Reserved.

Troland Bukkemaskiner hedder juridisk set stadig T. Troland Værktøjsmaskiner, men markedsføres nu under det nye navn. Dette er valgt for at understrege hvor fokus fremover ligger, nemlig på bukkemaskiner (især til rør) og beslægtede maskiner til bearbejdning af rør.