Forside

Troland Bukkemaskiner

Velkommen til Troland Bukkemaskiner.  Her finder du bukkemaskiner til rør og profiler samt beslægtede maskiner til bearbejdning af rør. Det drejer sig om bukning, valsning, afgratning, afkortning, stansning og omformning af rør.


Vi forhandler også bukkemaskiner til plader, dvs. kantbukkere, kantpresser, pladevalser foruden pladesakse , profilsakse samt maskiner til afkortning og stansning.

Vi forhandler såvel fabriksnye maskiner fra førende vesteuropæiske producenter som brugte maskiner, dels fra eget lager, dels fra vores store kontaktnet i ind- og udland.

Med fokus på kundens behov prøver vi at skaffe den rigtige maskine til opgaven til den bedste pris, frem for blot at finde noget fra eget lager. Tilfredse kunder er den bedste reklame man kan få og erfaringen viser, at "glæden over den rette kvalitet holder længere end glæden over den lave pris".


Fuldaut. CNC-Rørbukke-maskiner med dorn


Her præsenteres hele programmer af fuldautomatiske cnc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris. 


Afgratning & slibning af rør & profiler


Her præsenteres en række effektive maskiner til afgratning af ender på rør & profiler. Hurtigt og sikkert.

 

Semi-aut. NC-Rørbukke-maskiner med dorn


Her præsenteres hele programmer af semi-automatiske nc-styrede rørbukkemaskiner med dorn fra tyske Trackto Technik. Det er maskiner med fokus på funktion og holdbarhed frem for lav pris.

 

Valser til profiler og rør


Her præsenteres både profil- og rørvalser i næsten alle typer, størrelser og automatiseringsgrader.  

 

Programmérbare rør-bukkemaskiner uden dorn


Her præsenteres programmer af programmérbare rørbukkemaskiner uden dorn fra spanske INECO. Det er maskiner hvor funktion og holdbarhed er sat over lav pris.

 

Hydr. presser til omformning af emner og ender


Her præsenteres hydrauliske til mange typer bearbejdning af forskellige emner både langs emnet og i enderne. 


Kontaktoplysninger:


Adresse: Højvangsvej 13, DK-4000 Roskilde

Email: nt@troland.dk

Tlf.: +45 74 42 41 48

WAT No: DK12909748

© Copyright. All Rights Reserved.

Troland Bukkemaskiner hedder juridisk set stadig T. Troland Værktøjsmaskiner, men markedsføres nu under det nye navn. Dette er valgt for at understrege hvor fokus fremover ligger, nemlig på bukkemaskiner (især til rør) og beslægtede maskiner til bearbejdning af rør.